Συχνές Ερωτήσεις για τη φόρμα καταχώρισης μελών δικτύου

Για να συνδεθείτε στη φόρμα καταχώρισης μελών δικτύου θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τον επίσημο λογαριασμό του σχολείου σας στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο.
Δεν μπορείτε να συνδεθείτε με το λογαριασμό του σχολείου σας στο myschool.

Παρουσιάστηκε σφάλμα καταχώρισης σχολείου φαίνεται ότι δεν είναι καταχωρημένος αριθμός μητρώου του σχολείου σας. Αν εμφανιστεί κάποιο τέτοιο μήνυμα στην προσπάθεια σύνδεσής σας στη φόρμα καταχώρησης μελών δικτύου τότε πολύ πιθανό να υπάρχει πρόβλημα με τα στοιχεία του λογαριασμού του σχολείου σας στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο.

Αν συμπληρώνετε τον αριθμό μητρώου του εκπαιδευτικού και δεν εμφανίζονται τα υπόλοιπα στοιχεία του στη φόρμα καταχώρησης των μελών ΟΔΠ ή ΠΟΔΠ τότε:

  • δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε άλλον περιηγητή Ιστού (Google Chrome , Mozilla Firefox).
  • σιγουρευτείτε ότι ο εκπαιδευτικός έχει λογαριασμό στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο. Για να συμμετέχει στη δράση είναι υποχρεωτικό να έχει λογαριασμό. Αν δεν έχει λογαριασμό μπορεί να φτιάξει μέσα από τη σελίδα http://register.sch.gr/teachers/ .
  • αν το πρόβλημα παραμένει και μετά τα παραπάνω βήματα ανοίξτε ένα δελτίο στο helpdesk στη σελίδα http://helpdesk.sch.gr/ .

Στη φόρμα καταχώρησης μελών δικτύου έχουν πρόσβαση μόνο τα σχολεία με τον επίσημο λογαριασμό τους στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο.

Δεν είναι δυνατή η σύνδεση από εκπαιδευτικούς με τους προσωπικούς τους λογαριασμούς.

Forgot your details?